Welkom bij Restaurant Versaen in Ravenstein

Liefde voor het vak... voor eten, wijnen, Brabantse gezelligheid. Seizoensgebonden (regionale) producten, kwaliteit, no-nonsense...... Samenkomend in een restaurant, gerund door twee koks Hans Derks en Wouter van Orsouw; Restaurant Versaen.

 

Restaurant Versaen is een restaurant waar met eerlijke producten en met de seizoenen mee gekookt wordt. De basis is een Frans mediterrane keuken, aangevuld met licht Aziatische smaken en moderne invloeden. De nadruk zal gelegd worden op betaalbare producten en wijnen. De wijnen zullen voornamelijk uit de oude wereld afkomstig zijn, maar er is ook ruimte voor enkele mooie Nederlandse wijnen op de wijnkaart. Klik hier voor een impressie van ons restaurant.

 

Wat mag u als gast van Versaen verwachten? Heerlijke gerechten, lekkere drankjes, sfeervol genieten in een monumentaal pand in het prachtige Ravenstein. Zin in een avondje uit in een ongedwongen sfeer? Wij ontvangen u graag. Komt u met een groter (zakelijk) gezelschap en wilt u graag in besloten kring genieten van al het moois dat Versaen u te bieden heeft? Op onze bovenverdieping in ons restaurant kunt u in alle rust met uw (zakelijke) gezelschap genieten van onze speciale Private Dining.

 

Wij zijn door Michelin onderscheiden met een Bib Gourmand en staan vermeld in de Gault & Millau-gids met 14 punten. Daarnaast zijn wij lid van Euro Toques. Wij zijn onlangs uitgeroepen tot Veelbelovend Ondernemer in de regio Oss. Lees verder...