Avond uit eten in Ravenstein, in de omgeving van Oss

U wilt een gezellige avond met culinaire invulling? Restaurant Versaen biedt een uitstekende mogelijkheid om voor kleine én grote gezelschappen heerlijk te dineren. Ons restaurant beschikt naast de begane grond ook over een sfeervolle aparte ruimte, waar groepen tussen de 8 en 25 ongestoord kunnen genieten van onze Private Dining. Meer informatie hierover leest u hierover hier.

Avond uit eten in RavensteinDineren omgeving OssRestaurant uit eten in de buurt van Oss.

In ons restaurant serveren wij u graag van onze menukaart:

Indicatie menu Restaurant Versaen

Tastingmenu vlees/vis

Zalm en kaviaar / gemarineerd / krokant zuurdesem / zilte kruiden / mierikswortel / vinaigrette van dille en karnemelk
***
Steak tartaar / variaties van aardpeer / mosterd
***
Oesters lauwwarm / BBQ prei / gerookte paling / botersaus van Jura wijn / krokante aardappel / bieslook / forel kaviaar
***
Tarbot / kalfswang / truffel / eendenlever / bloemkool / truffel jus
***
Herten rug / gebraden / zuurkool / knolselderij / kweepeer / eigenjus / specerijenolie
***
5 soorten kaas - Versaen Selectie
OF
Bosbes / kwark-bosbes crème / sorbet / gel / merengue met rozepeper / hangop / crumble / Aceto Balsamico vinaigrette
***
Specialiteit van Hans Derks
langoustine / pompoen / jenever spek / zwarte knoflook / vadouvan / saus langoustine

€25 als extra gang toe te voegen aan het menu of €15 supplement i.p.v. een ander gerecht

3 gangen: verrassingsmenu (lunch) 49
4 gangen: zalm-tarbot-Hert-zoet 65
5 gangen: zalm-oester-tarbot-Hert-zoet 75
6 gangen: zalm-steak-oester-tarbot-Hert-zoet 85
Kaas als extra gang 16 Wijnarrangement per glas 9
Kaas i.p.v. dessert supplement van 6 Wijnarrangement per half glas 5

 

Wij werken uitsluitend met verse en seizoensgebonden producten en ingrediënten, daardoor kan het voorkomen dat een product of ingrediënt niet voorradig is. Met evt. dieet wensen en of allergieën proberen wij altijd rekening te houden. Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater: 5 p.p

 

Ons restaurant sluit om 16.00 uur voor de lunch en om 23.55 voor het diner

 

Tasting menu groenten

 

Spitskool / als frisse cannelloni / curry mayonaise / zwarte knoflook / zoetzuur mosterdzaad / kerrie tuille / vinaigrette van kokos en koriander
***
Biet / bereidingen van biet / geitenkaas / pistache / 25 jaar oude Acetobalsamico
***
Knolselderij / gepoft en gelakt / zuurkool / compote van kweepeer / specerijenolie / bouillon van knolselderij
***
Risotto / paddenstoelen / pompoen structuren / grand cru olijfolie / saus van paddenstoelen
***
Bloemkool & truffel / geroosterde bloemkool / bereidingen van bloemkool / herfst truffel / jus met truffel
***
5 soorten kaas - Versaen selectie
Of
Wortel cake / wortel variaties / merengue / citrus sorbet / toffee

3 gangen: verrassingsmenu (lunch) 46
4 gangen: spitskool-risotto-bloemkool-zoet 62

5 gangen: spitskool-knolselderij-risotto-bloemkool-zoet 72

6 gangen: spitskool-biet-knolselderij-risotto-bloemkool-zoet 82
Kaas als extra gang 16 Wijnarrangement per glas 9
Kaas i.p.v. dessert supplement van 6 Wijnarrangement per half glas 5

 

Wij werken uitsluitend met verse en seizoensgebonden producten en ingrediënten, daardoor kan het voorkomen dat een product of ingrediënt niet voorradig is. Met evt. dieet wensen en of allergieën proberen wij altijd rekening te houden. Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater: 5 p.p.

 

De gehele wijnkaart is ook via deze website te bekijken. U vindt de wijnkaart hier.

 

Reserveren

U wilt reserveren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0486 - 851 565 en via e-mail info@restaurantversaen.nl. Bij het reserveren per e-mail geldt dat een reservering pas vastgelegd is als uw aanvraag door ons is bevestigd!

U kunt ook gebruik maken van de reserveringsmodule.