Avond uit eten in Ravenstein, in de omgeving van Oss

U wilt een gezellige avond met culinaire invulling? Restaurant Versaen biedt een uitstekende mogelijkheid om voor kleine én grote gezelschappen heerlijk te dineren. Ons restaurant beschikt naast de begane grond ook over een sfeervolle aparte ruimte, waar groepen tussen de 8 en 25 ongestoord kunnen genieten van onze Private Dining. Meer informatie hierover leest u hierover hier.

Avond uit eten in RavensteinDineren omgeving OssRestaurant uit eten in de buurt van Oss.

In ons restaurant serveren wij u graag van onze menukaart:

Indicatie menu Restaurant Versaen

Tastingmenu vlees/vis


Hamachi en mossel / gemarineerde hamachi / mossel / komkommer-kruiden vinaigrette / dragon mayonaise / venkel variaties / zuring

***

Tomaat en Burrata / kruiden en bloemen / olijf / krokant van tomaat / basilicum olie

***

Kreeft / bospeen / paksoi / gezouten pinda / aromatische kruiden /
curry mayonaise / saus van kokos / koriander olie

***

Dikke schol / cantharellen / iberico ham / truffel / tuinbonen / verse knoflook /
lavasolie / kaantjes van aardappel / vleesjus

***

Eend / borst / foie royale / biet in div variaties / kers / pistache / geiten yoghurt / jus met ras el hanout

***

5 soorten kaas - Versaen Selectie

OF

perzik / compote / merengue / krokant / sorbet / hangop / crumble / specerijen vinaigrette

3 gangen: verrassingsmenu (lunch) 47
4 gangen:
hamachi-schol-eend-zoet 61
5 gangen:
hamachi-kreeft-schol-eend-zoet 71
6 gangen:
hamachi-tomaat-kreeft-schol-eend-zoet 81

Kaas als extra gang 16 Wijn arrangement per glas 9
Kaas i.p.v. dessert supplement van 6 Bob arrangement per glas 5


Wij werken uitsluitend met verse en seizoensgebonden producten en ingrediënten, daardoor kan het voorkomen dat een product of ingrediënt niet voorradig is.

Met evt. dieet wensen en of allergieën proberen wij altijd rekening te houden.

Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater: 5 p.p.

 

 

Tasting menu groenten


Komkommer / bereidingen / avocado / zilte kruiden / Japanse vinaigrette / gepofte rijst / sorbet van Yuzu

***

Tomaat en Burrata / bloemen en kruiden / olijf / krokant van tomaat / basilicum olie / sorbet van bloody marie

***

Bospeen / bereidingen / quinoa / paksoi / gezouten pinda / aromatische kruiden / curry mayonaise / saus van kokos / koriander olie

***

Biet en geiten yoghurt / bieten variaties / kers / pistache / geiten yoghurt / vinaigrette van biet en sherry azijn

***

Cantharellen en truffel / brioche toast / tuinbonen / artisjok / eidooier / verse knoflook / saus van cantharellen / lavas olie

***

5 soorten kaas - Versaen selectie

Of

Crème van witte chocolade en Citrus / salade van zomerfruit en groenten / sorbet van yoghurt en Verveine / kruiden en bloemen / kruiden vinaigrette


3 gangen: verrassingsmenu (lunch) 42
4 gangen:
tomaat-bospeen-cantharellen-zoet 58

5 gangen: tomaat-bospeen-biet-cantharellen-zoet 68

6 gangen: komkommer-tomaat-bospeen-biet-cantharellen-zoet 78

Kaas als extra gang 16 Wijn arrangement per glas 9
Kaas i.p.v. dessert supplement van 6 Bob arrangement per glas 5


Wij werken uitsluitend met verse en seizoensgebonden producten en ingrediënten, daardoor kan het voorkomen dat een product of ingrediënt niet voorradig is.

Met evt. dieet wensen en of allergieën proberen wij altijd rekening te houden.

Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater: 5 p.p.


 

De gehele wijnkaart is ook via deze website te bekijken. U vindt de wijnkaart hier.

 

Reserveren

U wilt reserveren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0486 - 851 565 en via e-mail info@restaurantversaen.nl. Bij het reserveren per e-mail geldt dat een reservering pas vastgelegd is als uw aanvraag door ons is bevestigd!

U kunt ook gebruik maken van de reserveringsmodule.
Bel direct
maak een keuze