Vlees & Vis Tasting menu
Kreeft & bloemkool / kreeft met div bereidingen van bloemkool / vinaigrette van groene kruiden / Hollandse garnalen-kreeften salade
***
Panzanella a la Versaen 2022
***
Aardappel & gerookte paling / gevulde aardappel / roomkaas / gerookte paling / aardappel kaantjes / koolrabi / kruiden en zilte plantjes / paling in het groen botersaus
supplement kaviaar €20
***
Geroosterde Octopus / saus bouillabaisse / courgette / zoetzure venkel / rouille / basilicum
***
Krokant buikspek & Kaviaar / miso / Aziatische groente en kruiden / jus met ponzu / gepofte rijst
dit gerecht bestellen i.p.v. een ander gerecht daarvoor rekenen wij een supplement van €10
***
Entrecote in 2 bereidingen / gebakken USA Black Angus / crème van geroosterde pijnboompitten / cantharellen / jonge knolselderij / vlees jus en schuim van cantharellen.
&
Steaktartaar / jonge knolselderij / kaantje / zoetzure cantharellen
***
Komkommer / in div bereidingen / yoghurt / dille en karnemelk
Of
Roodfruit / tartelette met Hibiscus crème en roodfruit / merengue van lavendel / ijzerkruid / bloemetjes en compote van roodfruit met sorbet van roodfruit
5 gangen zonder Panzanella, Buikspek €79
6 gangen zonder Buikspek €89
7 gangen €109
Kaas als extra gang €18 Wijnarrangement per glas €9,5
Kaas i.p.v. dessert supplement van €8 Wijnarrangement per half glas €5,5
Bijpassend alcohol vrij arrangement €7,5 per glas
Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater voor €5 pp
Groenten Tasting menu
Groenten van het seizoen / uit de moestuin / in div. variaties als salade geserveerd met vinaigrette van groene kruiden
***
Panzanella a la Versaen 2022
***
Aardappel & Parmezaan / gevulde aardappel / Parmezaan / aardappel kaantjes / roomkaas / koolrabi / kruiden en zilte plantjes / botersaus met groene kruiden
***
Courgette / in verschillende bereidingen / risotto met groene kruiden / kruiden en bloemen / pesto van groene kruiden
***
Uitsmijter & truffel / brioche / gebakken eitje / artisjok / bruine boter / truffel / kruiden
***
Jonge knolselderij & Chanterellen / crème van geroosterde pijnboompitten / cantharellen / olijfolie en saus van cantharellen
***
Komkommer / in div bereidingen / yoghurt / dille en karnemelk
Of
Roodfruit / tartelette met hibiscus crème en roodfruit / merengue van lavendel / ijzerkruid / bloemetjes / compote van roodfruit en sorbet van roodfruit
5 gangen zonder Panzanella, uitsmijter €74
6 gangen zonder uitsmijter €84
7 gangen €94
Kaas als extra gang €18 Wijnarrangement per glas €9,5
Kaas i.p.v. dessert supplement van €8 Wijnarrangement per half glas €5.5
bijpassende alcohol vrij arrangement €7.5 per glas
Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater voor €5 pp
Versaen a la carte specialiteiten
***
Voor/tussen gerechten
Gillardeau oesters 3st / radijs / kruiden crème / kruiden / kruiden vinaigrette / Baeri kaviaar €27
***
Foie royale en Pata Negra ham / geserveerd als zomer salade met div groenten en kruiden uit de moestuin / oude aceto €26
***
Langoustine / mediterrane smaken / saus bouillabaisse €30
***
Hoofdgerechten
Tarbot & paling / gebakken / gevulde aardappel en gerookte paling / zilte groenten / koolrabi / paling in het groen botersaus €50
supplement kaviaar €20
***
Kalfszwezerik & rendang / zoete aardappel / aromatische groente en kruiden / saus van kokos en ketjap / pinda en sorbet van passievrucht en rode curry €42
***
Entrecote in 2 bereidingen / USA Black Angus / crème van geroosterde pijnboompitten / cantharellen / jonge knolselderij / eigen jus en schuim van cantharellen
&
Steaktartaar / jonge knolselderij / kaantje / zoetzure cantharellen €45
***
Dessert/kaas
Versaen ’s kaas selectie 5 st / bijpassend garnituur €18
***
Roodfruit / tartelette met hibiscus crème en roodfruit / ijzerkruid / bloemetjes / merengue van lavendel / compote van roodfruit en sorbet van roodfruit €15
Ons a la carte menu zijn de favorieten producten van onze chef en zullen met het veranderen van de seizoenen worden aangepast.
De gerechten zijn alleen a la carte te bestellen en niet te combineren met een van onze tasting menu ‘s