Restaurant Versaen is lid van Euro-Toques

Restaurants aangesloten bij Euro-Toques werken met duurzame- eerlijke- en streekproducten. Reeds 30 jaar geleden was het de drie sterren chef Paul Bocuse die koks opriep een dam te werpen tegen het gebruik van kunstmatige toevoegingen in het eten. Koks die gehoor gaven aan deze oproep en schriftelijk verklaarden zich te houden aan de “Code van Eer” mochten lid worden van Euro-Toques. 

 

 

Versaen is lid van Euro-ToquesRestaurant Euro-ToquesEuro Toques

 

 

In Nederland werd deze missie opgepakt door niemand minder dan o.a. Cas Spijkers, Constant Fonk, Fred Dijsselbloem, Paul Fagel en Robert Kranenborg. De boodschap van destijds is nog immer actueel en het aantal leden van Euro-Toques Nederland, dat na een strenge selectie wordt toegelaten, groeit. Vooral jonge toonaangevende chefs geloven in het nieuwe ambachtelijke koken. Weg met de fastfood cultuur en terug naar de natuur, en dat in een passende prijs kwaliteit verhouding.

 

lunchkaart dinerkaart

 

Reserveren

U wilt reserveren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0486 - 851 565 en via e-mail info@restaurantversaen.nl. Bij het reserveren per e-mail geldt dat een reservering pas vastgelegd is als uw aanvraag door ons is bevestigd!

U kunt ook gebruik maken van de reserveringsmodule.