Lunchen in de omgeving van Oss en Nijmegen

U wilt lunchen in de omgeving van Oss en Nijmegen? Kom dan naar Restaurant Versaen in Ravenstein.
Voor de lunch serveren wij ook een lunchmenu.
Lunchen omgeving OssLunchen in RavensteinZakelijke lunch omgeving Oss
Restaurant Versaen Menu

Vlees & Vis Tasting menu

Kreeft & bloemkool / kreeft met div bereidingen van bloemkool / vinaigrette van groene kruiden / Hollandse garnalen-kreeften salade

***

Panzanella a la Versaen 2022

***

Aardappel & gerookte paling / gevulde aardappel / roomkaas / gerookte paling / aardappel kaantjes / koolrabi / kruiden en zilte plantjes / paling in het groen botersaus
supplement kaviaar €20

***

Geroosterde Octopus / saus bouillabaisse / courgette / zoetzure venkel / rouille / basilicum

***

Krokant buikspek & Kaviaar / miso / Aziatische groente en kruiden / jus met ponzu / gepofte rijst
dit gerecht bestellen i.p.v. een ander gerecht daarvoor rekenen wij een supplement van €10

***

Entrecote in 2 bereidingen / gebakken USA Black Angus / crème van geroosterde pijnboompitten / cantharellen / jonge knolselderij / vlees jus en schuim van cantharellen.

&

Steaktartaar / jonge knolselderij / kaantje / zoetzure cantharellen

***

Komkommer / in div bereidingen / yoghurt / dille en karnemelk

Of

Roodfruit / tartelette met Hibiscus crème en roodfruit / merengue van lavendel / ijzerkruid / bloemetjes en compote van roodfruit met sorbet van roodfruit


5 gangen zonder Panzanella, Buikspek €79
6 gangen zonder Buikspek €89
7 gangen €109

Kaas als extra gang €18 Wijnarrangement per glas €9,5

Kaas i.p.v. dessert supplement van €8 Wijnarrangement per half glas €5,5

Bijpassend alcohol vrij arrangement €7,5 per glas


Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater voor €5 pp


Groenten Tasting menu


Groenten van het seizoen / uit de moestuin / in div. variaties als salade geserveerd met vinaigrette van groene kruiden

***

Panzanella a la Versaen 2022

***

Aardappel & Parmezaan / gevulde aardappel / Parmezaan / aardappel kaantjes / roomkaas / koolrabi / kruiden en zilte plantjes / botersaus met groene kruiden

***

Courgette / in verschillende bereidingen / risotto met groene kruiden / kruiden en bloemen / pesto van groene kruiden

***

Uitsmijter & truffel / brioche / gebakken eitje / artisjok / bruine boter / truffel / kruiden

***

Jonge knolselderij & Chanterellen / crème van geroosterde pijnboompitten / cantharellen / olijfolie en saus van cantharellen

***

Komkommer / in div bereidingen / yoghurt / dille en karnemelk

Of

Roodfruit / tartelette met hibiscus crème en roodfruit / merengue van lavendel / ijzerkruid / bloemetjes / compote van roodfruit en sorbet van roodfruit


5 gangen zonder Panzanella, uitsmijter €74
6 gangen zonder uitsmijter €84
7 gangen €94


Kaas als extra gang €18 Wijnarrangement per glas €9,5

Kaas i.p.v. dessert supplement van €8 Wijnarrangement per half glas €5.5


bijpassende alcohol vrij arrangement €7.5 per glas

Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater voor €5 pp


Versaen a la carte specialiteiten

***


Voor/tussen gerechten

Gillardeau oesters 3st / radijs / kruiden crème / kruiden / kruiden vinaigrette / Baeri kaviaar €27

***

Foie royale en Pata Negra ham / geserveerd als zomer salade met div groenten en kruiden uit de moestuin / oude aceto €26

***

Langoustine / mediterrane smaken / saus bouillabaisse €30

***


Hoofdgerechten

Tarbot & paling / gebakken / gevulde aardappel en gerookte paling / zilte groenten / koolrabi / paling in het groen botersaus €50
supplement kaviaar €20

***

Kalfszwezerik & rendang / zoete aardappel / aromatische groente en kruiden / saus van kokos en ketjap / pinda en sorbet van passievrucht en rode curry €42

***

Entrecote in 2 bereidingen / USA Black Angus / crème van geroosterde pijnboompitten / cantharellen / jonge knolselderij / eigen jus en schuim van cantharellen

&

Steaktartaar / jonge knolselderij / kaantje / zoetzure cantharellen €45

***


Dessert/kaas

Versaen ’s kaas selectie 5 st / bijpassend garnituur €18

***

Roodfruit / tartelette met hibiscus crème en roodfruit / ijzerkruid / bloemetjes / merengue van lavendel / compote van roodfruit en sorbet van roodfruit €15


Ons a la carte menu zijn de favorieten producten van onze chef en zullen met het veranderen van de seizoenen worden aangepast.

De gerechten zijn alleen a la carte te bestellen en niet te combineren met een van onze tasting menu ‘s


De gehele wijnkaart is ook via deze website te bekijken. U vindt de wijnkaart hier.

 

Reserveren

U wilt reserveren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0486 - 851 565 en via e-mail info@restaurantversaen.nl. Bij het reserveren per e-mail geldt dat een reservering pas vastgelegd is als uw aanvraag door ons is bevestigd!

U kunt ook gebruik maken van de reserveringsmodule.