Lunchen in de omgeving van Oss en Nijmegen

U wilt lunchen in de omgeving van Oss en Nijmegen? Kom dan naar Restaurant Versaen in Ravenstein.
Voor de lunch serveren wij ook een lunchmenu.
Lunchen omgeving OssLunchen in RavensteinZakelijke lunch omgeving Oss
Restaurant Versaen Menu

Vlees & Vis Tasting menu

Koningsbaars tartaar / salade van inktvis / tomaat antiboise / tuinkruiden / aubergine crème / groene olijf / venkel

***

Chawanmushi / forel kaviaar / zomer groentjes / bloemen en aromatische kruiden / verse wasabi / Hollandse soja / Citrus

***

Aardappel & gerookte paling / gevulde aardappel / roomkaas / gerookte paling / aardappel kaantjes / koolrabi / kruiden en zilte plantjes / paling in het groen botersaus
supplement kaviaar €20

***

Grote Langoustine & bospeen / geroosterde langoustine / bospeen variaties / verse gember gel / specerijen vinaigrette / gepofte rijst / aromatische kruiden / saus van schaaldieren
(dit gerecht i.p.v. een ander gerecht een supplement van €10)

***

Zwezerik / krokant gebakken / rendang / gezouten pinda / limoenblad / saus van kokos en ketjap / sorbet van passievrucht

***

Scharrel hoender / gebraden op karkas krokant dijtje / tuinbonen / artisjok / crème artisjok barigoule / Cantharellen / eigen jus / aromatische olie
supplement Australische winter truffel €20

***

Komkommer / in div bereidingen / yoghurt / dille en karnemelk

Of

Soufflé van Aardbeien / roomijs van witte chocolade / compote van aardbeien en rabarber
een geduld van 20 min


5 gangen zonder Chawanmushi, langoustine €79
6 gangen zonder Langoustine €89
7 gangen €109

Kaas als extra gang €18 Wijnarrangement per glas €9,5

Kaas i.p.v. dessert supplement van €8 Wijnarrangement per half glas €5,5

Bijpassend alcohol vrij arrangement €7,5 per glas


Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater voor €5 pp


Groenten Tasting menu


Groenten van het seizoen / in div. variaties als salade geserveerd met vinaigrette van tomaat antiboise

***

Chawanmushi / zomer groentjes / bloemen en aromatische kruiden / verse wasabi / zeewier kaviaar / Hollandse soja / Citrus

***

Aardappel & Parmezaan / gevulde aardappel / Parmezaan / aardappel kaantjes / roomkaas / koolrabi / kruiden en zilte plantjes / botersaus met groene kruiden

***

Bospeen / in verschillende bereidingen / verse gember / couscous salade / saus van Citrus en ras el hanout / kruiden en bloemen

***

Uitsmijter & truffel / brioche / gebakken eitje / bruine boter / truffel / uien crème / kruiden

***

Artisjok & Chanterellen / bereidingen van artisjok / tuinboontjes / cantharellen / saus van paddenstoelen / daslook / kruiden

***

Komkommer / in div bereidingen / yoghurt / dille en karnemelk

Of

Soufflé van Aardbeien / Roomijs van witte chocolade / compote van aardbeien en rabarber
een geduld van 20 min


5 gangen zonder Chawanmushi, uitsmijter €74
6 gangen zonder uitsmijter €84
7 gangen €94


Kaas als extra gang €18 Wijnarrangement per glas €9,5

Kaas i.p.v. dessert supplement van €8 Wijnarrangement per half glas €5.5


bijpassende alcohol vrij arrangement €7.5 per glas

Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater voor €5 pp


Versaen a la carte specialiteiten

***


Voor/tussen gerechten

Gillardeau oesters 3st / radijs / kruiden crème / kruiden / kruiden vinaigrette / Baeri kaviaar €27

***

Steak tartaar / ui in div. variaties / mosterd / zuurdesem / bloemen en kruiden / oude aceto €26

***

Langoustine / bospeen bereidingen / verse gember / specerijen / eigen saus €30

***


Hoofdgerechten

Tarbot & paling / gebakken / gevulde aardappel en gerookte paling / zilte groenten / koolrabi / paling in het groen botersaus €50
supplement kaviaar €20

***

Kalfszwezerik / artisjok / chantharellen / tuinbonen / vlees jus / aromatische olie / winter truffel €42

***

Wagyu entrecote A3 / ponzu jus / miso / zoete aardappel / radijs / shiso / kaantjes €75
supplement kaviaar €20

***


Dessert/kaas

Versaen ’s kaas selectie 5 st / bijpassend garnituur €18

***

Souffle van aardbeien / aardbeien en rabarber compote / roomijs van witte chocolade €15



Ons a la carte menu zijn de favorieten producten van onze chef en zullen met het veranderen van de seizoenen worden aangepast.

De gerechten zijn alleen a la carte te bestellen en niet te combineren met een van onze tasting menu ‘s

Voor tafels vanaf 5 personen serveren wij enkel ons tasting menu

De gehele wijnkaart is ook via deze website te bekijken. U vindt de wijnkaart hier.

 

Reserveren

U wilt reserveren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0486 - 851 565 en via e-mail info@restaurantversaen.nl. Bij het reserveren per e-mail geldt dat een reservering pas vastgelegd is als uw aanvraag door ons is bevestigd!

U kunt ook gebruik maken van de reserveringsmodule.