Lunchen in de omgeving van Oss en Nijmegen

U wilt lunchen in de omgeving van Oss en Nijmegen? Kom dan naar Restaurant Versaen in Ravenstein.
Voor de lunch serveren wij ook een lunchmenu.
Lunchen omgeving OssLunchen in RavensteinZakelijke lunch omgeving Oss
Restaurant Versaen Menu

Vlees & Vis Tasting menu

Koningsbaars tartaar / salade van inktvis / tomaat antiboise / tuinkruiden / aubergine crème / groene olijf / venkel

***

Chawanmushi / forel Kaviaar / asperge / bloemen en aromatische kruiden / verse wasabi / Hollandse soja / Citrus

***

Asperges & Mossel / in zeewierboter gegaarde asperges / mosseltjes / frisse knolselderij crème / zilte kruiden en zeewier / botersaus / krokante aardappel en bieslook mayonaise

***

Grote Langoustine & bospeen / geroosterde langoustine / bospeen variaties / verse gember gel / specerijen vinaigrette / gepofte rijst / aromatische kruiden / saus van schaaldieren
(dit gerecht i.p.v. een ander gerecht een supplement van €10)

***

Zwezerik / krokant gebakken / rendang / aromatische groenten en kruiden salade / gezouten pinda / limoen / kokos en ketjap vinaigrette / sorbet van passievrucht

***

Scharrel hoender / gebraden op karkas krokant dijtje / groene asperge / artisjok / crème artisjok barigoule / duxelles van champignon en morille / eigen jus / aromatische olie

***

Pure chocolade / toffee / yoghurt / koffie / zeezout / olijfolie

Of

Soufflé van Aardbeien / roomijs van witte chocolade / compote van aardbeien en rabarber
een geduld van 20 min


5 gangen zonder Chawanmushi, langoustine €79
6 gangen zonder Langoustine €89
7 gangen €109

Gerechten zijn ook a la carte te bestellen

Voor €26
Hoofd €38
Dessert €15

Kaas als extra gang €18 Wijnarrangement per glas €9,5

Kaas i.p.v. dessert supplement van €8 Wijnarrangement per half glas €5,5

Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater:

 

Groenten Tasting menu


Groenten van het seizoen / in div. variaties als salade geserveerd met vinaigrette van tomaat antiboise

***

Chawanmushi / asperge / bloemen en aromatische kruiden / verse wasabi / Hollandse soja / Citrus

***

Asperges / in zeewierboter gegaard / zeewier en zilte kruiden / koolrabi / bieslook mayonaise / frisse knolselderij crème / botersaus en krokante aardappel

***

Bospeen / in verschillende bereidingen / verse gember / couscous salade / saus van Citrus en ras el hanout / kruiden en bloemen

***

Truffel & groene asperges / groene asperges van de BBQ en als salade op brioche toast met truffel crème / peterselie mousseline / oude kaas / vinaigrette van wintertruffel en bruine boter

***

Artisjok & morille / bereidingen van artisjok / asperge / duxelles van champignon en morille / saus van morille en daslook olie

***

Pure chocolade / toffee / yoghurt / koffie / zeezout / olijfolie

Of

Soufflé van Aardbeien / Roomijs van witte chocolade / compote van aardbeien en rabarber
een geduld van 20 min


5 gangen zonder Chawanmushi, Truffel & asperge €74
6 gangen zonder Truffel & asperge €84
7 gangen €94

Gerechten zijn ook a la carte te bestellen

Voor €23
Hoofd €33
Dessert €15


Kaas als extra gang €18 Wijnarrangement per glas €9,5

Kaas i.p.v. dessert supplement van €8 Wijnarrangement per half glas €5.5

Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater:


 

De gehele wijnkaart is ook via deze website te bekijken. U vindt de wijnkaart hier.

 

Reserveren

U wilt reserveren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0486 - 851 565 en via e-mail info@restaurantversaen.nl. Bij het reserveren per e-mail geldt dat een reservering pas vastgelegd is als uw aanvraag door ons is bevestigd!

U kunt ook gebruik maken van de reserveringsmodule.