Lunchen in de omgeving van Oss en Nijmegen

U wilt lunchen in de omgeving van Oss en Nijmegen? Kom dan naar Restaurant Versaen in Ravenstein.
Voor de lunch serveren wij ook een lunchmenu.
Lunchen omgeving OssLunchen in RavensteinZakelijke lunch omgeving Oss

In ons restaurant serveren wij u graag van onze menukaart:

Indicatie menu Restaurant Versaen

Tastingmenu vlees/vis


Hamachi en mossel / haring kaviaar / komkommer-kruiden vinaigrette / dragon mayonaise / venkel variaties / zuring

***

Steak tartaar / Gillardeau oester / finger lime / miso / gepofte rijst / Japanse vinaigrette

***

Noordzee krab en knolselderij / op 2 manieren geserveerd

***

Zeebaars / eekhoorntjesbrood / kruiden / artisjok / gedroogde ham / olie van limoenblad / truffel / saus van eekhoorntjesbrood

***

Eend / borst / foie royale / biet in div variaties / kers / pistache / geiten yoghurt / jus met ras el hanout

***

5 soorten kaas - Versaen Selectie

OF

Perzik / compote / merengue / krokant / sorbet / hangop / crumble / specerijen vinaigrette

3 gangen: verrassingsmenu (lunch) 47
4 gangen:
hamachi-zeebaars-eend-zoet 61
5 gangen:
hamachi-krab-zeebaars-eend-zoet 71
6 gangen:
hamachi-steak-krab-zeebaars-eend-zoet 81

Kaas als extra gang 16 Wijn arrangement per glas 9
Kaas i.p.v. dessert supplement van 6 Bob arrangement per glas 5


Wij werken uitsluitend met verse en seizoensgebonden producten en ingrediënten; daardoor kan het voorkomen dat een product of ingrediënt niet voorradig is. Met evt. dieet wensen en of allergieën proberen wij altijd rekening te houden (svp bij uw reservering kenbaar maken).

Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater: 5 p.p.

Ons restaurant sluit om 16.00 uur voor de lunch en om 23.55 voor het diner.

 

Tasting menu groenten


Komkommer / bereidingen / avocado / zilte kruiden / Japanse vinaigrette / gepofte rijst / sorbet van Yuzu

***

Tomaat en Burrata / bloemen en kruiden / olijf / krokant van tomaat / basilicum olie / sorbet van bloody marie

***

Risotto / variaties van courgette / kruiden en bloemen / groene kruiden crème / eidooier van kwartelei / grand cru olijfolie

***

Biet en geiten yoghurt / bieten variaties / kers / pistache / geiten yoghurt / vinaigrette van biet en sherry azijn

***

Eekhoorntjesbrood en truffel / brioche toast / artisjok / knolselderij / saus van eekhoorntjesbrood / limoenblad olie / kruiden / saus van eekhoorntjes brood

***

5 soorten kaas - Versaen selectie

Of

Crème van witte chocolade en Citrus / salade van zomerfruit en groenten / sorbet van yoghurt en Verveine / kruiden en bloemen / kruiden vinaigrette


3 gangen: verrassingsmenu (lunch) 42
4 gangen:
tomaat-risotto-eekhoorntjesbrood-zoet 58

5 gangen: tomaat-risotto-biet-eekhoorntjesbrood-zoet 68

6 gangen: komkommer-tomaat-risotto-biet-eekhoorntjesbrood-zoet 78

Kaas als extra gang 16 Wijn arrangement per glas 9
Kaas i.p.v. dessert supplement van 6 Bob arrangement per glas 5


Wij werken uitsluitend met verse en seizoensgebonden producten en ingrediënten; daardoor kan het voorkomen dat een product of ingrediënt niet voorradig is. Met evt. dieet wensen en of allergieën proberen wij altijd rekening te houden (svp bij uw reservering kenbaar maken).

Wij schenken bij lunch/diner onbeperkt plat- of bruiswater: 5 p.p.

Ons restaurant sluit om 16.00 uur voor de lunch en om 23.55 voor het diner.


 

De gehele wijnkaart is ook via deze website te bekijken. U vindt de wijnkaart hier.

 

Reserveren

U wilt reserveren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0486 - 851 565 en via e-mail info@restaurantversaen.nl. Bij het reserveren per e-mail geldt dat een reservering pas vastgelegd is als uw aanvraag door ons is bevestigd!

U kunt ook gebruik maken van de reserveringsmodule.