4 Sterren Arrangementen | De Keurvorst & Versaen

Verscholen in Brabant, het pittoreske stadje Ravenstein aan de Maas! Dit stadje dateert uit de 14e eeuw en dit zie je terug in mooie historische panden, waaronder de panden van restaurant Versaen en Hotel Restaurant De Keurvorst. Beide horeca gelegenheden die elk op hun eigen manier zorgen voor een passende sfeer en Brabantse gezelligheid in Ravenstein. Wilt u reserveren? Neem contact op met Stadsherberg De Keurvorst via telefoonnummer 0486 - 411371 of via hun website.

 

Slapen en eten omgeving OssAvond uit eten omgeving OssZakelijk diner omgeving Nijmegen Oss

 

Bij restaurant Versaen, voel je de liefde voor het vak; voor eten, wijnen en Brabantse gezelligheid. Seizoensgebonden (regionale) producten, kwaliteit en no-nonsense mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat zij jaren in het bezit zijn geweest van een Bib Gourmand en sinds januari 2020 hun eerste ster hebben mogen ontvangen. Kom genieten bij restaurant Versaen, gerund door kok Hans Derks.

 

Ravenstein verblijfSlapen en uit eten omgeving OssOvernachten en eten in Ravenstein

 

Schuin tegenover restaurant Versaen ligt Stadsherberg de Keurvorst, een authentieke herberg welke dateert uit de 16e eeuw. De historie leeft op in het prachtige pand met een sfeervolle bar en restaurant. De hotelkamers zijn ruim en modern ingericht. Hier is het niet alleen gezellig, maar ook goed slapen en lekker ontbijten.

 

Nu bundelen zij hun krachten met 2 mooie arrangementen!

 

Wilt u reserveren? Neem contact op met Stadsherberg De Keurvorst via telefoonnummer 0486 - 411371 of via hun website.

SFEERVOL CULINAIR | 1 NACHT Prijs: € 190,00 p.p.

Diner + Overnachting
Aankomst mogelijk: dinsdag t/m zaterdag
Inchecken vanaf 15.00 uur bij Stadsherberg de Keurvorst

 

Diner bij restaurant Versaen
• Ontvangst met bubbels & 4 amuses
• 6 Gangen Verrassingsmenu & begeleidende wijnen
• Koffie of thee & huisgemaakte friandises

 

Overnachting bij Stadsherberg de Keurvorst inclusief ontbijt
Bovenstaande prijs is excl. niet genoemde consumpties en € 2,00 toeristenbelasting-handeling fee p.p.p.n. Hierbij uitgaande van een Standaard Tweepersoonskamer. Toeslag luxe kamer € 25,- p.n. Aankomst mogelijk op woensdag t/m zaterdag. Overige dagen op aanvraag. Reserveringen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid bij beide bedrijven en gaan uitsluitend via De Keurvorst (https://www.keurvorst.nl/)

 

 

ZUIDERWATERLINIE | 2 NACHTEN Prijs: € 328,50 p.p.

2x Diner + 2x Overnachting
Aankomst mogelijk: woensdag t/m vrijdag
Inchecken vanaf 15.00 uur bij Stadsherberg de Keurvorst
Welkomstdrankje

 

Diner Dag 1 bij Stadsherberg de Keurvorst:
• 4 Gangen Menu van de Chef
• Overnachting bij Stadsherberg de Keurvorst inclusief ontbijt

 

Diner Dag 2 bij restaurant Versaen:
• Ontvangst met bubbels & 4 amuses
• 6 Gangen Verrassingsmenu & begeleidende wijnen
• Koffie of thee & huisgemaakte friandises

 

Overnachting bij Stadsherberg de Keurvorst inclusief ontbijt
Bovenstaande prijs is excl. niet genoemde consumpties en € 2,00 toeristenbelasting-handeling fee p.p.p.n. Hierbij uitgaande van een Standaard Tweepersoonskamer. Toeslag luxe kamer € 25,- p.n. Aankomst mogelijk op woensdag t/m vrijdag. Overige dagen op aanvraag. Reserveringen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid bij beide bedrijven en gaan uitsluitend via De Keurvorst (https://www.keurvorst.nl)

 

De ANWB heeft mooie fiets- en wandelroutesuitgestippeld vanuit Ravenstein. Voor mensen die liever de stad opzoeken; vanaf het trein station in Ravenstein is het slechts een half uur reizen naar steden als ’s Hertogenbosch of Nijmegen.