Versaen Take Away

Van donderdag t/m zondag, ophalen tussen 15.00 en 17.00 uur.
Bestellen kan via info@restaurantversaen.nl

 

Versaen Take Away

Bites:
Pata Negra Ham / olijven / augurk €10
***
Gillardeau oester met sjalot en rode wijn azijn per st €5
***
Rode linze curry dip / yogurt / koriander / krokant naan €4

 

Menu
Klassieke steak tartaar / truffel mayonaise / eidooier crème / knolselderij bereidingen / kruiden slaatje / krokant zuurdesem / balsamico vinaigrette
Of
Burrata met salade van geroosterde bietjes / kruiden / hazelnoot / balsamico vinaigrette
***
Romige soep van peterselie wortel / geroosterde coquilles / gelakte peterselie wortel / peterselie olie
Of
Romige soep van peterselie wortel / king boleet / gelakte peterselie wortel / peterselie olie
***
Confit de Canard met ras el hanout / geroosterde bietjes / couscous salade met kruiden / rozijnen en geitenkaas / yoghurt en eenden jus met specerijen
Of
BBQ spitskool met knolselderij / botersaus / oesterblad / bieslookolie / krokante aardappel
***
Tarte-tatin van gekarameliseerde ananas / vanille specerijen crème / crumble / toffe / krokante koekjes
***
Assortiment boeren kaas 5 st met garnituur (supplement van €6)

4 gangen menu incl. zuurdesem brood en roomboter €60
***
Huisgemaakte friandises €6
***
Champagne Henriot brut Souverain per fles €40
Bijpassende wijnen rood en wit €19


 

 

Reserveren

U wilt reserveren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0486 - 851 565 en via e-mail info@restaurantversaen.nl. Bij het reserveren per e-mail geldt dat een reservering pas vastgelegd is als uw aanvraag door ons is bevestigd!

U kunt ook gebruik maken van de reserveringsmodule.