Vermeld in de Gault & Millau gids

Restaurant Versaen wordt vermeld in de Gault & Millau gids. Gault & Millau is een Frans bedrijf dat in meerdere landen gastronomiegidsen uitgeeft, waaronder in Nederland. De Gault & Millau gids komt van Henry Gault en Christian Millau, die er in 1969 mee begonnen in vorm van een tijdschrift voor Parijzenaren. Hier werden aanbevelingen voor de beste restaurants gedaan. 

Gault Millau vermeldGault Millau gids VersaenVermeld in Gault Millau

 

 

In de gids staan tegenwoordig beoordelingen van restaurants en hotels op een schaal van twintig punten. De grens om de gids te behalen lag voorheen op elf punten, maar is sinds dit jaar verhoogd naar twaalf punten. 

 

lunchkaart dinerkaart

 

Reserveren

U wilt reserveren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0486 - 851 565 en via e-mail info@restaurantversaen.nl. Bij het reserveren per e-mail geldt dat een reservering pas vastgelegd is als uw aanvraag door ons is bevestigd!

U kunt ook gebruik maken van de reserveringsmodule.